Ladíme optimální uzemňovací účinek

schin
 
KROK 1: vyčistíme střeva, posílíme imunitu, regenerujeme tělo
KROK 2: zlepšíme stav mineralizace těla
 
Stále se učíme, zkušenosti nás vedou k dalším krokům ke zlepšení účinků uzemňování.
Proč má u některých lidí uzemňování výrazný pozitivní účinek a někdo změny v těle výrazně nevnímá?
 
Roli může hrát více faktorů. Nejčastější bývají dva:
1/ zátěž nežádoucích mikroorganismů v tlustém a tenkém střevě, přítomnost toxických látek po léčbě, operacích, chemoterapii etc. Tento stav doporučujeme řešit užíváním probiotického širokospektrálního přírodního prostředku VETOM . Jedná se o jedinečný produkt, který má výrazný ozdravný a preventivní efekt u mnoha virových a bakteriálních onemocnění a další širokou škálu pozitivních účinků. Pochází z čistého prostředí ruské Sibiře.
 
2/ nedostatečný stav minerálů v těle. Naše vnitřní elektro-chemie nemá plnou výbavu pro fungování a tím i přenos iontů neběží hladce.
Vyživte tedy tělo minerály. Objevili jsme skvělý produkt – mletou kamennou moučku, Schindeleho minerály, která pochází z oblasti Dolního Rakouska z okolí Melku. Produkt byl schválen jako zdravotnický prostředek a jeho účinky Vás nezklamou. Těší nás také, že je to produkt nám geograficky relativně blízký.
 
Německý potravinářský chemik Dr. Mang z Frankfurtu nad Mohanem píše o Schindelových minerálech: "Originální minerální kúra za použití Schindelových minerálů sestává z jemně mleté kamenné mouky s vysokým obsahem kysličníku křemičitého, kysličníku hlinitého, vápníku, železa, hořčíku a značného množství stopových prvků. Minerální látky jsou podobně jako organické - bílkoviny, tuky a uhlohydráty - výrazným způsobem zodpovědné za bezchybný průběh životních funkcí lidského organismu, přičemž pomáhají vytvářet uvnitř buněk chemické podmínky pro tvorbu buněk a tkání. Minerální látky pronikají do oblasti růstu a krvetvorby a jsou velkou měrou spojeny se správnou funkcí a tvorbou hormonů, vitamínů a enzymů. Minerální látky jsou především nezastupitelnými stavebními kameny kostí, zubů a důležitých vaziv a jako takové podléhají neustálé výměně a ztrátám, které musí tělo jejich dalším přísunem bezpodmínečně vyrovnávat. Nedostatek minerálů má za následek výskyt celé řady chronických potíží, kterým trvalý přísun směsi Schindelových minerálů zabraňuje. Schindeleho minerály jsou dokonalým potravinovým doplňkem, který je navíc čistě přírodní a zcela netoxický."
 
Čím komplexnější přístup, tím lepší účinek pro tělo.